top of page
Partnernätverk/Konsultmäklare - C#, Java, C++

FOKUS PÅ
KONSULTEN

Vi utmanar bilden av den traditionella konsultmäklaren

OM
OSS
.

Aliant är en Göteborgsbaserad konsultförmedlare och arbetar med kunder och konsulter över hela Sverige inom IT och teknik. Vi drivs av att tillgodose kunders behov av konsulter med rätt spetskompetens, samtidigt som vi ger konsulter nya utmaningar. Hos oss ingår du i ett nätverk bestående av specialiserade konsultbolag, frilansare och ett brett utbud av spännande kunder. En given mötesplats för kunder och konsulter.

Vår vision och ambition har varit tydlig sedan start – att förbättra dagens konsultupplevelse. Vi lyssnar in dina önskemål och skapar ett upplägg utifrån dina villkor. Tillsammans arbetar vi för att effektivisera nutidens kompetensförsörjning.

Partnerskap

Enkelt samarbete

En positiv upplevelse av ett samarbete börjar redan vid första kontakt och därför är vi måna om att det ska vara utifrån dina önskemål. Genom tydlighet, tillgänglighet och effektivitet gör vi processen från behov till konsult problemfri. 

Utvecklas

Rätt uppdrag

Vår uppgift som konsultförmedlare är att hitta utmanande uppdrag till konsulter där de kan utvecklas tillsammans med sin uppdragsgivare.

Välmående

Digitalt verktyg

Tillsammans med vår partner Dear Change erbjuder vi möjligheten till ett unikt och skräddarsytt ​digitalt verktyg för att optimera ditt välmående i ditt arbete.

HÖR AV DIG.

Intresserad av att samarbeta med oss? Hör av dig!

Roll

Tack!

Kontakt 2
bottom of page