top of page

MED EN GEMENSAM AMBITION

Kommer vi längst!

DIR08972_edited_edited.png

OM OSS

Utmanar den traditionella konsultmäklaren

Tillsammans med våra kunder och partners har vi en kombinerad ambition att förbättra dagens kompetensförsörjning.

 

Med ett stort nätverk av kunder och konsulter inom teknik och verksamhet arbetar vi allierat för att skapa den bästa matchningen mellan uppdragsgivare och konsult. ​

 

Med vår partner Dear change erbjuder vi även möjligheten till ett unikt och personligt ​digitalt verktyg för att man ska må bra och utvecklas i sitt uppdrag.

PARTNER

Du anser nog att din tid är dyrbar - det gör i vart fall vi! Vår ambition är att leva i ett samhälle där var och en lägger så mycket tid på sin passion som möjligt - en förutsättning för att kunna bli bättre inom sitt område.

 

Vårt mål är att få bidra med kompetensutveckling hos Er som fortsätter föra samhället, vi lever och arbetar i, framåt. Vår passion ligger i att få utgöra den naturliga samlingsplatsen för konsulter och partners som letar efter sitt nästa uppdrag.

 

Den personliga relationen blir allt viktigare när digitaliseringen stärker sin tillvaro. Automatisering, systemstöd och programvara i all sin ära - men affärer görs fortsatt människor emellan. Genom tät dialog och nära samarbete vill vi agera som Er förlängda säljarm!

KUND

Vi har ofta lagt märke till att när kunder kommer till oss för hjälp så har det hunnit brinna ett tag i knutarna -  känner Du igen dig?

 

Just därför tror vi att Du är intresserad av att ha en så snabb och smidig process som möjligt. Som ett resultat av vår erfarenhet kan Du som kund även känna dig trygg i en effektiv leverans av kvalitetssäkrade och kompetenta konsulter utifrån Ert behov. Det är viktigt för oss att känna tillit i våra samarbeten. Det säkerställer vi genom att arbeta ärligt med en transparent dialog i samtliga led. ​

 

Aliant är en oberoende konsultförmedlare. Det betyder att vi, utifrån den specifikation som ges från kund, ser till att rätt lösning presenteras - inget annat. ​

 

Vår vision är enkel - Rätt konsult på rätt uppdrag!

bottom of page