top of page
Konsultbolag och konsultmäklare jobbar tillsammans

BLI
VÅR PARTNER

Frilansare eller konsultbolag? Kontakta oss och gå med i vårt nätverk för att bredda urvalet av intressanta konsultuppdrag.

RÄTT UPPDRAG.

Att hitta rätt uppdrag som konsult kan vara krångligt. Som uppdragssökande möts du ofta av otydliga anvisningar, otillgängliga kontaktpersoner och tidskrävande processer. Aliants uppdrag är att underlätta processen och i förlängningen din konsultupplevelse. 

Vi drivs av att hjälpa ambitiösa individer att ta sitt nästa steg i sin professionella och personliga utveckling. Det ställer krav på oss som konsultförmedlare att vara lyhörda när det kommer till vem du önskar ha som uppdragsgivare och vad uppdraget ska innefatta. Kanske vill du börja bekanta dig med nya tekniker, tillhöra ett stort team eller är i större behov av ett flexibelt arbetsupplägg? Vi kartlägger både mjuka och hårda värden som sätter standarden för hur ditt nästa uppdrag ska se ut. Vi står ödmjuka inför uppgiften, men vi är säkra på vårt erbjudande och att det kommer att passa dig. 

Vårt arbete innefattar att tillföra värde till dig och din konsultupplevelse. Vi lägger därför stor vikt vid att vara okomplicerade och personliga i vårt bemötande, utan att tumma på effektiviteten. Vårt arbete slutar inte vid vunnet uppdrag – tvärtom. Ett samarbete med Aliant inkluderar att ha en tillgänglig och pålitlig samarbetspartner med möjligheten att bolla idéer och få rådgivning, hjälp vid uppdragsrelaterade ärenden och mycket mer.

 

Vi tar ansvar för att du ska trivas i ditt nya uppdrag!

RÄTT KONSULT.

Testimonial

PARTNERS.

Kanske finns ditt nästa uppdrag bland våra publicerade annonser. Om inte, är du varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera framtida samarbeten.

bottom of page